Direct contact? Bel: 06 - 269 83 888

Home > Behandelingen > Nagelverlenging

Nagelverlenging in Huizen

Tips

Nagelverlenging in HuizenTips zijn opzetstukjes van plastic die aan het einde van de nagels worden geplaatst met een speciale nagellijm. Tips zijn er in verschillende, natuurlijke kleuren. Op tips kan gel of acryl geplaatst worden, over die gel of acryl kan ook een gelpolish geplaatst worden.

Sjablonen

Er is ook een andere manier van het verlengen van de nagel, namelijk met sjablonen. Sjablonen zijn (meestal) stickers die alleen tijdens het plaatsen van de kunstnagels onder de nagels zitten.

Vervolgens wordt er gel of acryl op geplaatst. Als de gel of acryl is uitgehard worden de sjablonen verwijderd en blijft er een verlenging achter op de nagel zonder dat er nagellijm wordt gezet op de natuurlijke nagel.

Op de sjablonen kan gel of acryl geplaatst worden, over die gel of acryl kan ook een gelpolish geplaatst worden.


Bij mij kun je terecht voor gelnagels, acrylnagels, gelpolish, nagelversteviging, nailart en nog veel meer! Kom jij ook even langs?Mooie nagels in de buurt van Huizen

Bij mij kun je terecht voor gellak, gelpolish, nagelversteviging, nailart en nog veel meer! Kom jij ook even langs? Ik ben gevestigd op de Blaricummerstraat 3 in Huizen.

Hygiƫne is van zeer hoog belang
Producten van hoge kwaliteit
Klantvriendelijkheid staat bij mij voorop

Maak direct een afspraak